top of page
Ingredienten
2 appels
250 gr havermout
3 eieren
150 gr appelmoes (zonder suiker of toevoegingen)
100 gr rozijnen
2 el honing
3 tl kaneel
2 tl bakpoeder
snufje zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden en leg de plaat met bakpapier bedekt klaar.
Schil de appels en snij deze in kleine stukjes.
Maal 100 gram havermout fijn in een keukenmachine (of met de mixer) en voeg hier bakpoeder, kaneel en het snufje zout aan toe.
Klop de eieren, appelmoes en honing goed door elkaar en voeg dit bij de gemalen havermout. Meng goed.
Meng nu de overige 150 g havermout door het beslag en voeg de appelstukjes en rozijnen toe.
Maak op de bakplaat 12 "hoopjes" met behulp van 2 soeplepels en zet het geheel voor 20 minuten in de oven.
Laat afkoelen.
Bron recept : www.runninggirls.nl
bottom of page