Over mij

Hoi, ik ben Astrid! Hieronder vertel ik je graag iets over mezelf en mijn aanpak. 

D022FE20-DC6F-48B0-A87D-E3FA89964683_1_105_c.jpeg

Opleiding

Na het behalen van een diploma in de Romaanse taal- en letterkunde, besloot ik 15 jaar later een carrièreswitch te maken en schoolde ik me om tot diëtiste. Mijn interesse in voeding en vooral de invloed die het heeft op ons lichaam ontstond door mijn eigen “prikkelbare” darm en de zoektocht naar oplossingen hiervoor. Ondertussen ben ik alleen nog maar meer overtuigd van het belang van een evenwichtige voeding. Geen paniek! Je hoeft de chips en chocolade niet te bannen uit je leven. 

 

Naast mijn eigen praktijk in Deftinge, werk ik ook in een groepspraktijk in Deux-Acren. Meer informatie hierover vind je op de website www.remincare.be.

Mijn aanpak

Elk lichaam is anders en heeft andere noden. Of je nu gewicht wilt verliezen of kampt met diabetes, allergieën, prikkelbare darm… als diëtiste kan ik jou de nodige wetenschappelijk onderbouwde voedingsinformatie geven. Want geef toe, wie geraakt er niet in de war van al die elkaar tegensprekende berichten in de media rond voeding! Strenge diëten of een totale ommezwaai daar geloof ik niet in. Een goed evenwicht zoeken is de sleutel tot succes. Ik ga met jou op zoek naar je noden en samen stellen we een actieplan op, vertrekkende van jouw eet- en leefgewoonten. Een begeleiding op maat, daar maak ik graag werk van! Lees snel verder en ontdek waarmee ik je van dienst kan zijn.

B5ACBBC7-1710-4C22-86A1-29A845665E0C_1_105_c.jpeg