top of page
Ingredienten
210 g havermout
100 g amandelmeel (amandelpoeder)
1 kl bakpoeder
1 zakje vanillesuiker
2 eieren
60 ml maple syrup (esdoornsiroop) of agavesiroop
120 ml (plantaardige) melk
1 el olijfolie
2 kl citroensap
150 g blauwe bessen
Bereiding
Verwarm de oven op 180°.
Meng de droge ingrediënten in een kom : havermout, amandelmeel, bakpoeder en vanillesuiker.
Meng de overige ingrediënten, behalve de bosbessen, in een andere kom.
Doe de natte ingrediënten bij de droge en meng goed.
Roer voorzichtig de bosbessen eronder.
Vul cupcake vormpjes met het mengsel en bak 15 tot 18 min op 180°.
Laat afkoelen. Bewaar in een afgesloten doos in de koelkast.
Dit recept is gebaseerd op een recept van Sofie Dumont.
bottom of page