top of page

Ingredienten
200 g diepvries bloemkoolrijst
3/4e van een komkommer, in fijne blokjes
200 g aardbeien, in kleine stukjes
2 lente-uitjes, fijngesnipperd
Een handje verse peterselie, fijngesnipperd
Een handje verse munt, fijngesnipperd
optioneel : 100 g feta
Voor de vinaigrette
3 el olijfolie
sap van een halve appelsien
2 el vers citroensap
peper en zout
Bereiding
Doe de bloemkoolrijst in een kom en zet enkele minuten in de microgolf op ontdooistand tot de bloemkool net ontdooid is.
Voeg de komkommer, aardbei, peterselie, lente-ui en munt toe. Meng goed.
Meng alle ingrediënten van de vinaigrette en roer onder de salade.
TIPS
Je kan er wat verbrokkelde feta onder mengen
Je kan het serveren als hapje in een klein glaasje. Garneer met een koffielepel zure room en verse munt.
bottom of page